ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

08.04.2017 21:20

У рамках проведення тижня дитячого читання з 3 по 7 квітня  2017 року на базі Іванчуківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися різноманітні заходи.

Розпочати ми вирішили із ознайомлення учнів з творчістю видатних письменників, які у цьому році мають почесне звання – Ювілярів. З метою кращого засвоєння інформації було створено книжкову виставку у шкільній бібліотеці.

На цьому все не закінчилося, а лише розпочинається. Не менш цікавою для учнів 1-5 класів виявилася виставка дитячих книг «У світі казок», де діти відгадували загадки, читали казки та приймали участь в їх інсценізації. Кожен виявив себе справжнім актором та відпочив від душі.

А от учням середньої школи вже було не до жартів. Вони змагалися за почесне звання «Кращі знавці казок», у вікторині «Ці незабутні казки». І як виявилося команда «Казкарів» блискавично відповідали на всі поставлені запитання та вибороли почесне 1 місце.

Активну участь приймали і наймолодші учні нашої школи – 1-2 кл. Вони також мали змогу позмагатися і показати свої знання у впізнаванні казок та їх героїв.

І наостанок діти підготували малюнки для виставки в шкільній бібліотеці «Мій рідний край». Це і було завершенням тижня дитячого читання. Не хай ваше життя буде схоже на добру казку.