Семінар "Формування виховного простору на засадах інтеграції інноваційних та традиційних форм виховної діяльності"

12.12.2017 18:40

12 грудня 2017 року на базі Іванчуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти району.
Відкрила семінар  методист МК відділу освіти Ізюмської райдержадміністрації Заїка Світлана Миколаївна, яка зазначила про важливість вдосконалення освітнього процесу, адже діяльність заступника
 заснована на досягненнях науки та ефективного педагогічного досвіду; на системі аналітичної, організаційної, діагностичної, виховної, науково-практичної, інформаційної діяльності.
Досвідом організаційно-виховної роботи з актуальної і складної теми «Формування виховного простору на засадах інтеграції інноваційних та традиційних форм виховної діяльності» поділився заступник директора з навчально-виховної роботи Владикін Василь Петрович.
В теоретичній частині виступила керівник шкільного методичного об’єднання класних керівників Григор’єва О.М., яка ознайомила присутніх із роботою методичного об’єднання.
Змістовною і насиченою була програма практичної частини семінару. Вона розпочалася із захисту І етапу міні-проекту «Пори року» учнями 4 класу (керівник Прогнімак Ю.В.).
Цікаво та нетрадиційно проходила година спілкування у 6 класі на тему «Світ врятує Доброта» (керівник Маліченко С.Б.)
Учасникам семінару запам’ятався майстер-клас у формі ділової гри «Засідання євроклубу «Глобус»», який провела вчитель-методист Решетняк Т.М. та її учні.
Завершилась робота семінару «відкритим мікрофоном».