ПРЕЗЕНАЦІЯ КНИГИ "МІСЯЧНА СОНАТА ВІЙНИ"

15.12.2015 19:52

15 грудня в приміщенні школи відбулася презентація книги харківського журналіста Леоніда Логвиненка «Місячна соната війни», яка вийшла друком у жовтні 2015 року. На презентації книги була присутня голова Ізюмської районної держаної адміністрації Шамрай Любов Миколаївна, яка наголосила, що боротьба з ворогом триває не тільки на Донбасі, а  і на всій території України. Любов Миколаївна також розповіла присутнім, що в Ізюмському районні розпочато акцію «Ізюмщина – надійний тил» щодо організації надання допомоги армії.

При шести хвилях мобілізації Ізюмсько-Борівським райвійськкоматом призвано 11 мешканців Іванчуківки та 1 житель Крамарівки.

Звичайно, книга не може вмістити історію кожного воїна, тому учасники заходу були ознайомлені зі списком мешканців Іванчуківки, які пішли захищати Батьківщину зі зброєю в руках. Саме вони, колишні трактористи, електрики, залізничники, водії, стали танкістами, піхотинцями, прикордонниками, артилеристами, щоб захищати країну від ворога.

Ведучі закінчили захід словами-закликом В’ячеслава Чорновола «Дай, Боже, нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелось гірко любити – втративши».