НОВОРІЧНИЙ ВЕЧІР «ЗУСТРІЧ НОВОГО РОКУ В КРАЇНАХ ЄВРОПИ»

29.12.2017 19:13

29 грудня 2017 року в Іванчуківській ЗОШ І- ІІІ ступенів для учнів 6-11 класів відбувся новорічний вечір «Зустріч Нового року в країнах Європи».

Завдяки «чарівному » екрану діти мали змогу ознайомитися з новорічними традиціями різних країн. Кожен клас представляв країну, розповідав про особливості новорічних традицій.

Учні 6 класу представили різдвяні та новорічні традиції Великобританії. Діти розповіли про те, що перші вітальні листівки з Новим роком були надруковані саме в Англії.

Учні 8 класу ознайомили присутніх з традиціями зустрічі Нового року в Італії. Дівчата-італійки поздоровили присутніх з Каподанне(Новим роком) та побажали дотримуватися правил:

-             По-перше, позбавитися від старих речей;

-             По-друге, розрахуватися з боргами та кредитами.

Учні 11 класу представляли новорічні традиції Іспанії. Дівчата та хлопці ознайомили з цікавою традицією зустрічі Нового року. Виявляється, що в новорічну ніч іспанці з їдають 12 виноградинок та загадують бажання.  Всі присутні на вечорі змогли відтворити цей ритуал та загадати свої бажання. Завершили свій виступ 11 класники пристрасним танцем.

Учні 10 класу нагадали всім про традиції України. В свой розповіді діти звернули увагу про те, що всім відомий «Щедрик» - сама популярна різдвяна мелодія в усьому світі.

Для учнів було проведено безліч цікавих конкурсів, де кожен учасник був нагороджений призами.

В кінці вечера для учнів було запропоновано веселий новорічний флеш-моб.

Закінчився новорічний вечір святковою дискотекою.