День Учителя.

05.10.2018 15:10

Осінь сама по собі прекрасна пора – красива, лагідна, заспокійлива … . А особливого шарму їй надає воістину всенародне свято – День Учителя, бо (перефразовуючи класика)  всі ми родом із  школи. Піднесено, на одному подиху відбулося святкування цього дня і в нашій школі.

Зранку пройшла урочисто-ділова лінійка, на якій директор школи Ольга Анатоліївна Ніколаєва, привітавши всіх зі святом, передала свої повноваження на цей день новому директору  - Ткаченко Світлані, учениці 11 класу. І день самоврядування розпочався! 

Незвичні уроки, проведені старшокласниками, – нестандартні, демократичні – порадували всіх учнів та дали перший викладацький досвід «новоспеченим» педагогам, дозволили їм гідно оцінити нелегку працю учителя.

«Спасибі Вам, шановні вчителі, що нас вчите Ви жить на світі!» - такий лейтмотив мала концертна програма, що вінчала завершення дня самоврядування. На святі зі словами пошани  учителів та всіх працівників освіти виступили заступник голови Ізюмської районної державної адміністрації Василь Якович Лесик  та голова Іванчуківської сільської ради Микола Володимирович Федоряка. Малюки читали вірші, танцювали та співали веселих пісень, дотепний гумор семикласників та  артистичні мініатюри, веселі відеозамальовки старшокласників порадували і вчителів, і шановних гостей – ветеранів педагогічної ниви, які нині на заслуженому відпочинку, але з радістю завітали до рідної школи, Віру  Павлівну Сободу та Валентину Володимирівну Чухлій. А на завершення вдячні школярі пригостили своїх педагогів і працівників школи тортом та вручили їм симпатичні власноруч виготовлені сувеніри.

Після свята учні одинадцятого класу відвідали вчителів-пенсіонерів, що не змогли завітати до школи, і передали їм квіти та вітання від колег й школярів.